Szolgáltatásaink

Légtechnika telepítése

Rendelkezünk megfelelő kéziszerszámokkal, gépi szerszámokkal, légcsatorna takarító gépekkel, állványokkal, gépkocsival. A technikai háttér lehetőséget nyújt számunkra nagyobb jelentőségű kivitelezői munkák elvégzéséhez.

Légcsatornák tisztítása

Komplett légtechnikai rendszerek teljes körű tisztítása és karbantartása,
Légcsatornák tisztítását, légcsatorna hálózatba tisztító- és ellenőrző nyílások építése

Levegőminőség vizsgálat

Cégünk közvetve vállalja légcsatornák, légkezelők, légtechnikai rendszerek által az épületek belsejének légterébe juttatott levegő akkreditált mikrobiológiai vizsgálatát, mérését.

A Macro Air Kft. vállalja:

Rendelkezünk megfelelő kéziszerszámokkal, gépi szerszámokkal, légcsatorna takarító gépekkel, állványokkal, gépkocsival. A technikai háttér lehetőséget nyújt számunkra nagyobb jelentőségű kivitelezői munkák elvégzéséhez.

A légcsatorna elemek anyagvastagsági és merevítési igénye erősen függ az üzem közben fellépő maximális nyomáskülönbségtől és légsebességtől, illetve azok ingadozásától. A légcsatorna rendszeren belül az irány- és átmérőváltozások, a mennyiségszabályozás és befúvó- vagy elszívó elemek elhelyezése a megfelelő légtechnikai rendszerek kiválasztásával megvalósítható. A MACRO AIR Kft. kivitelezései során a szerelési munkaigény csökkentése mellett a legkedvezőbb áramlástani és akusztikai paramétereket garantálja az arra igényes magbízónak. A légcsatornarendszer kialakításakor célszerű a keresztmetszeteket úgy megválasztani – különösen az akusztikailag igényes rácshely környezetében – ,hogy a légsebességek alacsonyak maradjanak. A zaj szempontjából minősített alkalmazásoknál mindenképpen a 8 m/sec sebesség alatt kell maradni. Cégünk vállalja hangcsillapítók utólagos beépítését. A hangcsillapítók legfontosabb jellemzője az akusztikai beillesztési csillapítás, ami a hangcsillapító hatást adja meg. Ennek értéke a frekvenciától függően a légtechnikai rendszer eredeti állapotában, illetve a hangcsillapító beépítése után mérhető hangnyomás szintek különbsége.

A MACRO AIR Kft. vállalja légmennyiség szabályozós légtechnikai rendszerek telepítését.

Felhasználási lehetőségek:

– Helyiség túlnyomásos vagy nyomáshiányos szellőztetése, ahol a használati igény szerint biztosítani kell, hogy helyiség levegője ne áramoljon ki a helyiségből (depressziós szellőzés) vagy a külső levegő ne áramoljon be a helyiségbe (túlnyomásos szellőzés). Erre a célra légmennyiség szabályozós légtechnikai rendszerek telepítése ajánlott.

– Pillanatnyilag nem használt helyiségek szállodai szobák, egyetemi előadó termek stb. kizárása a szellőzésből illetve kellő időben való bekapcsolása. Erre a célra légmennyiség szabályozós légtechnikai rendszerek telepítése ajánlott.

– Helyiség hőmérséklet tartása légfűtéssel: amennyiben a helyiség fűtési igényét is fedezi a szellőző levegő, a szellőztetést a helyiségben elhelyezett termosztát vezérli. Erre a célra szintén e típus ajánlott.

– Légtechnikai elosztó vezeték szakaszokban állandó nyomás tartása, amely állandó légmennyiséget eredményez a szabályozott szakaszokban. Erre a célra szintén a légmennyiség szabályozós légtechnikai rendszerek telepítése alkalmas.

Csak néhány légtechnikai munka, a teljesség igénye nélkül, amelyeket a Kedves Megbízó a MACRO AIR Kft-re bízhat, hogy nyugodtan aludjon.

A MACRO AIR Kft. nyomában a tiszta levegő!

* Komplett légtechnikai rendszerek teljes körű tisztítása és karbantartása.
* Légcsatornák tisztítása.
* Légcsatorna hálózatba tisztító- és ellenőrző nyílások építését,
* légcsatornák vegyszeres tisztítását,hosszantartó baktérium mentesítést garantálva,
* kézi- gépi tisztítást, gépi forgókefével ipari porszívóval, magasnyomású mosóval szárazjeges tisztítással,
* komplett légkezelőgépek (hűtőegységek – vízporlasztók – hővisszanyerők – szűrők) szakszerű tisztítását,
* az összegyűlt szennyeződések veszélyes hulladékként való eltávolítását, annak hatástalanítását,
* elárasztásos rendszerek tisztítását,
* a felmérési állapotról és az elvégzett munkáról dokumentáció készítését, a tisztítás eredményességének bizonyítására videotechnikai eszközökkel /kérés szerint videofilm, DVD stb. készítésének lehetőségét,
* az elvégzett munkáért garanciát.

A MACRO AIR KFT. közvetve vállalja légcsatornák, légkezelők, légtechnikai rendszerek által az épületek belsejének légterébe juttatott levegő akkreditált mikrobiológiai vizsgálatát, mérését. A MACRO AIR Légtechnika Kft. garanciát vállal az elvégzett munka, minőségéért.

* A levegő részecske (por) szennyezettségének szemcsenagyság szerinti vizsgálatát,
* Légáramlási viszonyok felmérését (irány, sebesség, egyenletesség, légcsere, stb.),
* A levegő hőmérsékletének, páratartalmának, mikrobiológiai szennyezettségének vizsgálatát,

Irodák irodaházak, gyárak, közintézmények, sportlétesítmények, kommunális létesítmények levegőminőség vizsgálatát, mérését kérem bízza ránk. A MACRO AIR Légtechnika Kft. nyomában a tiszta levegő!

A MACRO AIR Kft. közvetetten vállal ipari nagytakarítást, mosodai szolgáltatást, gondnoksági és üzemeltetési szolgáltatást. Partnereink komoly tapasztalatokkal rendelkeznek az élelmiszeripari, közintézményi, szociális intézményi és hálózati takarítás, mosodai szolgáltatások és gondnoksági tevékenység területén. Partnereinkkel gyümölcsöző együttműködés alakult ki, mely során számos költségcsökkentő tényezővel és környezetvédelmi megoldással járulunk hozzá a termelés és munkavégzés minőségi javulásához.

Tevékenységünk fontos alappillére a gondolkodó, kreatív ember. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a képzésre, oktatásra és továbbképzésre. Ez a kitétel természetesen nemcsak a kvalifikált vezetőkre, hanem a cégünk összes alkalmazottjára érvényes. Úgy ítéljük meg, hogy a professzionális munkavégzéshez elengedhetetlen a megfelelően képzett vezető és munkavállaló. Amennyiben a megbízói igény úgy kívánja a munkaterületet munkakezdésre teljesen kitakarított, fertőtlenített állapotban adjuk át. MACRO AIR Kft, nyomában a tisztaság.

  • Hűtéstechnikai gépek tisztítása karbantartása
  • Légkezelők tisztítása karbantartása
  • Panelházi szellőzők tisztítása